Posledice ljubavi Sulaiman Addonia

ISBN:

Published:

Paperback

339 pages


Description

Posledice ljubavi  by  Sulaiman Addonia

Posledice ljubavi by Sulaiman Addonia
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 339 pages | ISBN: | 5.52 Mb

Na ulicama saudijskog grada Džede odigrava se crno-beli film – žene pokrivene crnim abajama i muškarci u belim tunikama mimoilaze se nečujno i bez suvišnih pokreta.Javna smaknuća, homoseksualne sklonosti i život u neprestanom strahu od verskeMoreNa ulicama saudijskog grada Džede odigrava se crno-beli film – žene pokrivene crnim abajama i muškarci u belim tunikama mimoilaze se nečujno i bez suvišnih pokreta.Javna smaknuća, homoseksualne sklonosti i život u neprestanom strahu od verske policije čine atmosferu još napetijom.Vrelo leto je na vrhuncu, a mladom Naseru se čini da je život potpuno besmislen.

Imigrant u stranoj zemlji u kojoj vladaju surovi zakoni, usamljen i odbačen od najbližih, primoran je da obavlja ponižavajući posao i odbija udvaranja bogatih nasrtljivaca.Neočekivana poruka i par ružičastih cipelica ispod crne abaje uneće u Naserov svet mnoštvo boja. Tajna pisma koja razmenjuju jedina su prilika da jedno drugom otkriju svoje želje i snove. Ipak, takva prepiska unapred je osuđena na propast jer se svaki kontakt između mladića i devojaka najstrože kažnjava.Iako joj nikada nije video lice niti čuo glas, Naseru se ljubav ušunjala u srce.

Vezan striktnim zakonima, ali i nesiguran u izvesnost njihove veze, mladić oseća da je slobodan kao nikada ranije. Fjore, devojka idiličnog imena i još nežnijih pisama, otkriva mu svet kakav nikada ranije nije ni pomišljao da postoji. Može li ljubav pronaći put u svetu gde su emocije dopuštene samo malobrojnima i koja je cena za to?Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Posledice ljubavi":


thefifteenbeforefifteen.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us